ελληνικός

περίληψη

Οι γεωλόγοι και οι βιολόγοι έχουν συζητήσει και από 19 1800σ της προέλευσης σωληνοειδών τρυπών των που τρυπιούνται μέσα στους σκληρούς ασβεστόλιθους αρκετών χωρών της Ευρώπης και της Βόρεια Αφρικής, υποδεικνύουν κυρίως το χερσαίο σαλιγκάρι Cepæa nemoralis όπως που είναι ο υπεύθυνος αυτών διατρήσεων. Αυτές σωληνοειδείς τρύπες που ανεβαίνουν τρυπιούνται στις κάθετες ή κάθετες αντιμετωπίσεις lapiés και αυτού πάντα στο αντίθετο των κακοκαιριών μέσα στις προϋποθέσεις subaérien σε μια ταχύτητα κοντινή των 1,5 χιλ. για 10 ετών. Τους βρίσκει στη δραστηριότητα κυρίως στους καρστικούς ορεινούς όγκους και τις περίχωρές τους.
Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο στο έδαφος για τη διερμηνεία των Λ*ΚΑΡΣΤ και των αρχαιολογικών τοποθετήσεων.
Τα ανενεργά θυρωρεία πιστοποιούν αλλαγών των που έχουν λόγω φυσικές (κλιματολογικός, φυτικός, γεωλογικός) ή τεχνητές πράξεις δηλαδή (δρόμοι, φράγματα, σταδιοδρομίες, κ.λπ.….)

ΕΙΣΑΓΩΓΉ
Αυτό το φαινόμενο διαδίδεται σε Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική (Αλγερία, Αγγλία, η Κορσική, Ισπανία, Γαλλία, Irlande, το Ισραήλ, Σικελία, η Σλοβενία). Παρόλο που τα είδη, οι τόποι, τα κλίματα και η βλάστηση αναβάλλουν, βρίσκει πάντα τις ίδιες διατρήσεις που σκάβονται μέσα σε πολύ παρόμοιες προϋποθέσεις στους καρστικούς ορεινούς όγκους. Η βιολογική προέλευση φαινομένου του που είναι η ανάγκη του ασβεστίου των σαλιγκαριών για την αύξησή τους και αυτές διατρήσεις έχει καλά που καθιερώνονται χαρακτηριστικά πολύ. Δεν βρίσκονται ότι στους σκληρούς που προσθέτονται ανθρακικό βράχους που έχουν μια σημαντική μάζα και μόνο τις κάθετες ή κάθετες επιφάνειες στο αντίθετο των κακοκαιριών. Φεύγουν πάντα από τη στήριξη ανοδικός, ποτέ τον αντιστρέφει, συνεπώς το νερό δεν μπορεί να εισβάλει στις στοές τους.
Το σχήμα μιας μικρής ομάδας των διατρήσεων (Fig 1) είναι καλά αντιπροσωπευτικό των γενικών χαρακτηριστικών τους.
Μπορεί να βρεί στοές που προκύπτουν στο ανώτερο μέρος lapiés, αλλά η προέλευση της διάτρησης είναι πάντα στο πιό κατώτερο μέρος. Οι διάμετροί τους ποικίλλουν των 2 à3 cmet δεν παρουσιάζουν συστολές εσωτερικό τα θυρωρεία.

( 1 )  Διαστάσεις του σχήματος 150 χιλ. Χ 110 χιλ. Χ 100 χιλ.

Κατά τη διάρκεια της μετάφρασης.

Οι διατρήσεις πρέπει να είναι παρουσιάζουν μέσα σε όλη Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική. Είναι η έλλειψη των παρατηρήσεων που εμείς χάνει πιο, εάν παρατηρηθε'ντες, καμένος της φωτογραφίας και ερχόμενο σε επαφή με εμένα, ευχαριστώ.
Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire